گروه صنعتی طبخ نوین تولید کننده انواع یخساز صنعتی

بازدید :160
يکشنبه 23 ارديبهشت 1403زمان :0:22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برسی انواع یخساز صنعتی

در این مقاله قصد داریم به بررسی یخساز صنعتیو انواع آن بپردازیم تا به شما عزیزان در انتخاب و خرید یخساز صنعتیکمک کنیم. اگر قصد خرید دستگاه یخساز صنعتییا دریافت قیمت یخساز صنعتی مناسب موکب را دارید، با مطالعه این مقاله می‌توانید اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

کاربرد یخساز صنعتی

به طور مثال در شرکت های تولید مواد پروتئینی مانند سوسیس و کالباس گوشت برای مخلوط شدن به دستگاهی به نام کاتر ریخته می شود.در داخل کاتر مواد با هم مخلوط می شوند.این مخلوط شدن و اصطکاکی که بین کاتر و گوشت ایجاد می شود موجب گرم شدن گوشت و در اصطلاح پخته شدن غیر اصولی آن می شود.به همین دلیل در داخل دستگاه مقداری یخ هم باید ریخته شود. به همین دلیل در این شرکت ها یخساز صنعتی جزئی لاینفک به شمار می رود.معمولا یخسازی که در این شرکت ها استفاده می شود ظرفیتی بین 500 تا 2تن در شبانه روز دارد و بسته به میزان تولید شرکت تغییر می کند.

در شرکت های تولید نان به روش صنعتی نیز یخساز صنعتیکاربرد دارد. در این شرکت ها برای عمل آوری خمیر از یخساز صنعتیاستفاده می شود.بهداشت در این نوع یخ بسیار اهمیت دارد. به همین دلیل باید متریال استفاده شده در این یخساز ها کیفیت مناسبی داشته باشد تا یخ بهداشتی تولید گردد.متریالی که معمولا برای تولید یخساز صنعتی بهداشتی استفاده می شود استنلس استیل 304 یا 316 است.

نوع یخ تولید شده، تعیین کننده‌ی نوع یخساز صنعتیاست. به طور گسترده، چهار مدل یخساز صنعتیتولید می‌شود که عبارتند از:

یخساز صنعتیحبه‌ای

یخساز صنعتیپولکی

یخساز صنعتیقالبی

یخساز صنعتیلوله‌ای

همچنین، سایر مدل‌های یخساز صنعتینیز به صورت سفارشی در هر منطقه‌ای از جهان بر اساس نیازها ساخته می‌شوند. قبل از خرید یخساز صنعتی، باید بدانیم کدام نوع یخساز برای ما مناسب‌تر است. همچنین، باید در نظر داشت که یخسازها بر اساس نوع عملکرد یخسازیشان در ظرفیت‌های متفاوتی وجود دارند. به عنوان مثال، یخساز صنعتیلوله‌ای با ظرفیت کمتر از 2 تن توجیه اقتصادی برای ساخت ندارد، در حالی که یخساز حبه‌ای با ظرفیت تولید 50 کیلوگرم تولید می‌شود. بنابراین، باید مقدار یخ مورد نیاز خود را در روز و هدف استفاده از یخ را مشخص کنیم. اگر می‌خواهیم چیزی را به سرعت خنک کنیم، باید از نوعی یخ خاص استفاده کنیم و اگر یخ را برای ماندگاری بیشتر نیاز داریم، باید از یخ‌های درشت و قالبی استفاده کنیم.

البته این نکته را در نظر بگیرید که قیمت یخساز صنعتیبسته به اینکه چه نوع یخی تولید می کند تغییر می کند.یخساز صنعتی هم مانند ماشین آلات صنعتی دیگر دارای کیفیت های مختلفی است هر چه کیفیت دستگاه بالاتر باشد قیمت یخساز صنعتینیز افزایش می یابد.

یخساز حبه‌ای

یخساز حبه‌ای یکی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی است که در رستوران‌ها و مکان‌های توزیع غذا استفاده می‌شود. یخسازها به طور کلی برای تولید یخ به صورت اتوماتیک و بدون نیاز به دست استفاده می‌شوند. یخ حبه‌ای مناسب‌ترین نوع یخ برای رستوران‌ها و مکان‌های سرو غذا است؛ زیرا نیازی به خرد کردن یخ ندارد و به راحتی در لیوان قرار می‌گیرد. بهداشت در استفاده از یخساز حبه‌ای اهمیت ویژه‌ای دارد.

در گذشته، در رستوران‌ها از یخ قالبی استفاده می‌شد. در این روش، یخ‌های ۲۵ کیلوگرمی از کارخانه‌های تولید یخ خریداری می‌شد و پس از خرد کردن مورد استفاده قرار می‌گرفت. استفاده از یخ قالبی دارای چند مشکل است. اولاً، این نوع یخ‌ها بهداشتی نیستند و ثانیاً، با خرد کردن آن‌ها ظاهر زیبایی به‌دست نمی‌آید. اما یخساز حبه‌ای با تولید یخ‌هایی با شکل و ظاهر زیبا و بهداشتی، تهیه یخ بهداشتی را برای صاحبان رستوران آسان می‌کند. یخساز حبه‌ای از دسته یخسازهای صنعتی است و برای تولید یخ به شکل مکعبی با ابعاد ۳ در ۳ استفاده می‌شود.

یخساز پولکی

یخساز پولکی نیز در بسیاری از صنایع به صورت عمده و برای استفاده صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. یخ پولکی یخسازی است که یخ‌های بهداشتی و خشک تولید می‌کند. این نوع یخساز با ابعاد و حجم مختلف، در صنایع مانند کشتارگاه‌های صنعتی، بچینگ بتن، نان و کیک صنعتی و غیره استفاده می‌شود. ابعاد و ضخامت یخ‌های تولید شده توسط یخساز پولکی هیچ ارتباطی به حجم دستگاه ندارد. یخ‌های تولید شده در این نوع یخساز به علت سقوط و برخورد با یکدیگر و خشک بودن زیاد، به تکه‌های ریز تبدیل می‌شوند.

گروه صنعتی طبخ نوین تولید کننده انواع یخساز صنعتی

یخساز پودری

یخساز پودری نیز به شدت شبیه به یخساز پولکی است و تنها تفاوت آن در نوع تیغه‌ییخساز پودری استفاده شده در فرایند تولید یخ است. این نوع یخساز با استفاده از تکنولوژی خاصی، یخ را در قالب پودر تولید می‌کند. در این فرایند، آب به صورت رقیق شده و سپس به داخل یخساز پودری می‌رود. در داخل دستگاه، آب تحت فشار قرار می‌گیرد و از طریق تیغه‌های چرخان در دمای پایینی قرار داده می‌شود. به این ترتیب، ذرات یخ در داخل یخساز پودری تولید می‌شوند و از طریق یک فیلتر جدا شده و به عنوان یخ پودری بیرون می‌آیند.

استفاده از یخ پودری در برخی موارد می‌تواند مزایایی داشته باشد. برخی از این مزایا عبارتند از:

- ذخیره‌سازی آسان: یخ پودری به دلیل شکل و حجم کوچکتر، نیاز به فضای کمتری برای ذخیره‌سازی دارد.

- قابلیت حمل و نقل آسان: به دلیل وزن سبک و حجم کم، یخ پودری به راحتی قابل حمل و نقل است.

- حل شدن سریع: یخ پودری به دلیل شکل و ساختار ذرات کوچک، به سرعت در آب حل می‌شود.

- استفاده مؤثرتر: به دلیل شکل پودری، یخ پودری به طور یکنواخت در غذاها و نوشیدنی‌ها توزیع می‌شود و بر روی سطح بیشتری تماس برقرار می‌کند.

به طور کلی، استفاده از یخساز حبه‌ای، پولکی یا پودری در صنایع مختلف بستگی به نیاز و استفاده خاص هر صنعت دارد. هر نوع یخساز مزایا و محدودیت‌های خود را دارد و باید با توجه به نیازها و شرایط محیطی مورد استفاده قرار گیرد.

برای مشاهده مطالب بیشتر و دریافت اطلاعات بیشتر و قیمت یخساز ساز صنعتی می توانید به نشانی www.tabkhnovin.com مراجعه نموده و از اطلاعات و مشاوره ایم فنی این شرکت بهره مند شوید

نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
گروه صنعتی طبخ نوین تولید کننده انواع یخساز صنعتی گروه صنعتی طبخ نوین تولید کننده انواع یخساز صنعتی کد امنیتی

درباره ما
گروه صنعتی طبخ نوین تولید کننده انواع یخساز صنعتی
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 3
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 39
  • بازدید سال : 79
  • بازدید کلی : 1099
کدهای اختصاصی